Help Center
Frequently asked questions
Quick answers to questions you may have. Can't find what you're looking for? Check out our full documentation.
Yes, you can try us for free for 30 days. If you want, we'll provide you with a free 30-minute onboarding call to get you up and running.
Of course you can! Our pricing scales with your company. Chat to our friendly team to find a solution that works for you as you grow.
We understand that things change. You can cancel your plan at any time and we'll refund you the difference already paid.
At the moment, the only way to add additional information to invoices is to add the information to the workspace's name manually.
Plans are per workspace, not per account. You can upgrade one workspace, and still have any number of free workspaces.
5 bestemmingen voor een romantische vakantie in Europa
Een vakantie met zijn tweetjes moet naast ontspanning en avontuur ook een stukje romantiek bevatten. Natuurlijk is gezelschap daarin de belangrijkste factor, maar een romantische vakantiehuisje op een bestemming waar je leuke dingen met zijn tweeen kan doen kan er veel aan bijdragen. Door heel Europa zijn er plekken te vinden die je uitnodigen om samen speciale herinneringen te maken.
Een romantische vakantie mag ook best een luxe tintje hebben. Boek een mooi vakantiehuis, bijvoorbeeld met wellness, en geniet van elkaar. Deze bestemmingen zorgen ervoor dat jij gegarandeert punten scoort bij je partner en dat jullie samen een onvergetelijke vakantie beleven.
Tromsø
Tegen de kou kan je je wapenen en dat is ook nodig als je kiest voor deze Noorse stad die op de poolcirkel ligt. Hier heb je echter een goede kans om in de winter een van de meest spectaculaire shows mee te makem die de natuur in petto heeft: het Noorderlicht. Dit verschijnsel is in het echt onvergelijkbaar met beelden die je misschien hebt gezien. Er is gewoon niets romantischer te bedenken dan dit hand in hand mee te maken. Overigens heeft de stad nog wel meer aan sightseeing te bieden. Ga bijvoorbeeld met de kabelbaan en geniet van het uitzicht. Verder vind je hier alles voor een luxe vakantie.

Sevilla
Ook in de winter is het vaak al aangenaam warm in Sevilla en dat betekent een lichte koffer tijdens een reis in de winter. Ben je op zoek naar romantiek, dan zit je in Andalusië wel goed. Wat dacht je van het volgende dagprogramma? Na heerlijk uitslapen en een luxe ontbijt ga je de oude binnenstad bekijken, die is rustig in deze periode. Na een late lunch begint het echt romantische gedeelte. Ook hier gaat de zon vroeg onder, maar dat wordt wel een van de mooiste van Europa genoemd. Daarna voel je de passie bij een Flamenco-show en loopt dan langs de rivier voor een glas vurige Spaanse wijn op het terras van je luxe huisje.

Annecy
Het Franse Annecy wordt in Nederland nog wel eens onderschat. Het meer is al een traktatie op zich. Het water is onvoorstelbaar helder en indien jullie een actief stel zijn, kan je je hier volledig uitleven. Mag het wel wat rustiger dan kan je de oude stad in en lijk je zomaar in een sprookje te zijn terechtgekomen met diverse kasteeltjes en middeleeuwse panden en steegjes. Gaat bij jullie de liefde ook vooral door de maag, dan ga je hier gegarandeerd de lekkerste kaasfondue eten die je ooit hebt geproefd.
Edinburgh
Houden jullie van middeleeuwse sfeer en bijzondere muziek, dan is Edinburgh beslist een mooie optie. In de winter mag je niet op mooi weer rekenen, maar de sfeer in deze stad in Schotland alles goed. En samen onder de paraplu lopen heeft tenslotte ook iets bijzonders. Zoek in de avond een echte Schotse bar en geniet van de whisky en live muziek.

Florence
Florence is een en al romantiek. De allergrootste kunstenaars van de Italiaanse renaissance hebben hier gewoond en op veel plaatsen kan je een proeve van hun werk zien. In Florence was het leven goed en dat is het nog steeds. Eten en drinken tussen de locals zal je doen beseffen dat dit deel van Italië een echt stukje paradijs op aarde is, Hoogste tijd om te boeken voor een romantische trip. Ook in de winter zijn de temperaturen gemiddeld aangenaam.

Luchtvaartmaatschappijen voegen nieuwe ‘groene tarieven’ toe aan vluchten. Dit is wat dat betekent voor de ticketprijzen
[ad_1]
Er was een tijd dat luchtvaartmaatschappijen in Europa ongemerkt toeslagen op je ticket plakten onder het mom van ‘brandstoftoeslagen’. Ook toen de brandstofprijzen daalden, bleven die toeslagen vaak staan. Gelukkig hebben toezichthouders daar een stokje voor gestoken. Maar nu in 2024 zien we een nieuwe trend: ‘groene toeslagen’.
Wat is het groene tarief?
Vanaf dit jaar verschijnen er steeds meer ‘groene tarieven’ op vliegtickets. Dit zijn extra kosten die je betaalt om bij te dragen aan het gebruik van duurzame vliegtuigbrandstof, ook wel SAF genoemd. In plaats van op fossiele brandstoffen, vliegt je vliegtuig deels op gerecyclede oliën en andere restproducten. Dat klinkt misschien als een slim marketingtrucje, maar SAF zorgt wel degelijk voor een flinke vermindering van CO2-uitstoot vergeleken met kerosine.
Europa loopt voorop in duurzaamheid
Dankzij Europese regelgeving worden luchtvaartmaatschappijen verplicht om vanaf 2025 minimaal 2% SAF te gebruiken, en dat loopt op naar maar liefst 70% in 2050. Dit betekent dat vliegen langzaam maar zeker groener wordt, en jij kunt daar nu al aan bijdragen via deze nieuwe tarieven.
Lufthansa’s groene initiatief
Een goed voorbeeld is Lufthansa. In 2023 introduceerden zij al vrijwillige groene tarieven. Meer dan een miljoen passagiers hebben inmiddels voor deze optie gekozen, wat aantoont dat duurzaamheid steeds meer leeft onder reizigers. Vanaf 2025 zullen dergelijke toeslagen op bepaalde vluchten zelfs verplicht worden, en niet alleen bij Lufthansa, maar ook bij andere Europese luchtvaartmaatschappijen.
De toekomst van groen vliegen
Naast het invoeren van SAF-toeslagen, komt er ook een nieuw labelingsysteem in de luchtvaart. Vanaf 2024 kun je precies zien hoe milieuvriendelijk je vlucht is. Het idee is dat consumenten op basis daarvan bewustere keuzes kunnen maken. Dus, de volgende keer dat je een vliegticket boekt en een toeslag ziet voor SAF, weet je dat je direct bijdraagt aan de verduurzaming van de luchtvaartsector.
[ad_2]
Turkish Airlines introduceert een fraaie nieuwe Business Class-cabine.
[ad_1]
Vanaf 2025 kunnen passagiers op langeafstandsvluchten van Turkish Airlines genieten van een luxe nieuwe business class. De verbeterde cabines staan bekend als Crystal Business Class en zijn voorzien van liggende stoelen, schuifdeuren en hightech voorzieningen, waardoor de in Istanbul gevestigde luchtvaartmaatschappij op één lijn komt te staan met mondiale luchtvaartmaatschappijen als Qatar Airways, Air France en Lufthansa. hebben de laatste tijd chique nieuwe, platliggende businessclass-suites aangekondigd of uitgerold.
De Crystal Business Class-cabines zullen vanaf 2025 eerst worden ingebouwd in de bestaande vloot van Boeing 777-300ER’s van de luchtvaartmaatschappij. Daarna zullen ze standaard worden geleverd in nieuwe vliegtuigen die in 2026 worden geleverd, waaronder 70 Airbus A350-1000’s. Er zijn aanvullende plannen om klanten in alle hutten gratis Wi-Fi te bieden.
Dit is wat u in 2025 en daarna aan boord van Turkish Airlines kunt verwachten.
Wat zit er in de nieuwe Crystal Business Class-hutten?
De nieuwe Crystal Business Class-cabines zullen beschikken over 42 stoelen in pod-stijl, gerangschikt in een gespreide 1-2-1-configuratie, waardoor elke stoel directe toegang tot het gangpad heeft. Elke andere rij in het middengedeelte heeft een ‘huwelijksreis’-suite met een neerklapbare scheidingswand tussen de twee stoelen, ideaal voor samenreizende passagiers. De nieuwe indeling is een stap hoger dan de huidige businessclass, die is ingedeeld in een 2-3-2-formatie en betekent dat sommige passagiers voorin het vliegtuig worden opgezadeld met een minder wenselijke middenstoel.
Elke suite heeft een schuifdeur, een platliggende stoel (van 23 inch), een 22 inch 4K high-definition entertainmentscherm en geluidsreducerende hoofdtelefoons. Andere hightech accenten zijn onder meer een draadloos laadstation (naast USB-C en universele 110-volt stopcontacten), verstelbare sfeer- en leeslampen, marmeren tafels, roségouden afwerkingen en leer afkomstig uit Türkiye.
De nieuwe suites verbeteren een toch al solide front-of-plane-ervaring. In juni werd de businessclass-cabine van Turkish Airlines door Skytrax, een internationale ratingorganisatie voor luchtvervoer, uitgeroepen tot de 10e beste. De luchtvaartmaatschappij won ook de hoofdprijs in de categorie Beste Business Class Onboard Catering, mede dankzij de mezzeschotels en de ‘Flying Chef’-service, waarbij chef-koks samen met het cabinepersoneel maaltijden bereiden in de lucht.
Gratis Wi-Fi voor alle passagiers
De nieuwe businessclass-suites zijn niet de enige upgrades die het komende jaar naar de ervaring van Turkish Airlines komen. De luchtvaartmaatschappij kondigde ook aan dat ze eind 2025 gratis Wi-Fi in de hele vloot zou gaan aanbieden. Tot nu toe heeft de luchtvaartmaatschappij de internetprovider niet genoemd of aanvullende details over de dienst vrijgegeven. Maar wanneer het aanbod aan boord komt, zal Turkish Airlines een van de weinige luchtvaartmaatschappijen zijn die gratis onbeperkt Wi-Fi aanbieden (andere zijn onder meer Delta Air Lines en JetBlue).
Een andere Amerikaanse route voor Turkish Airlines
In juni lanceerde Turkish Airlines vluchten naar Denver, de 14e bestemming in de Verenigde Staten. De vervoerder vliegt vier dagen per week tussen Istanbul en de Mile High City. De toevoeging betekent dat Turkish nu naar 347 steden in 130 landen wereldwijd vliegt.
[ad_2]
Bangkok voor beginners: wat te doen en te zien
Bangkok staat bekend als een stad vol historische en culturele bezienswaardigheden, niet zo gek dat het elke reiziger zal betoveren. Jou binnenkort ook? Een van de eerste stops op je reis is een bezoek aan de tempels. De Wat Phra Kaew, gelegen in het Grand Palace, is een van de meest heilige en prachtige. Een andere must-see is Wat Arun; ook wel bekend als de Tempel van de Dageraad. Wat Pho is de tempel van de liggende Boeddha. Dit is ook een bezoek waard vanwege zijn gigantische Boeddhabeeld. Maar wat is er nog meer te zien en te doen in de Thaise stad? Je leest het in dit blog.
Duik in het lokale leven op de markten van Bangkok
Eenmaal na het vliegen naar Bangkok, staat er een boordevol programma op je te wachten. Bangkok staat bekend om zijn levendige markten. Hier kun je een glimp opvangen van het lokale leven en cultuur. Begin je trip in de stad op de Chatuchak Weekend Market. Dit is een van de grootste markten ter wereld Je spot hier meer dan 15.000 kraampjes. Ontdek de leukste kleding en souvenirs, shop eten en ontmoet huisdieren. Voor een meer traditionele ervaring kun je een bezoek brengen aan de drijvende markten. Denk daarbij aan de:
- Damnoen Saduak
- Amphawa
Hier verkopen verkopers hun waren vanuit smalle bootjes. En dat zorgt voor een unieke en authentieke Thaise ervaring. Vergeet niet de avondmarkten, zoals de Asiatique Night Market. Hier ontdek je een breed aanbod aan street food, winkelen en live-entertainment in een sfeervolle setting.
Geniet van de Thaise keuken
Een reis naar Bangkok is niet compleet zonder te genieten van de heerlijke Thaise keuken. De stad is een paradijs voor foodies. Je hebt de keuze uit een enorme verscheidenheid aan eetgelegenheden. Van straatkraampjes tot luxe restaurants. Probeer klassiekers zoals pad thai, groene curry en mango sticky rice bij een van de vele straatverkopers. En voor een unieke eetervaring? Dan kun je een bezoek brengen aan een van de vele food courts in de stad, zoals die in Terminal 21 of MBK Center. Hier maak je kennis met verschillende gerechten in een comfortabele omgeving.
Ontspan in de groene oases van de stad
En na het verkennen van de drukke straten en markten van Bangkok? Dan kun je tot rust komen in een van de vele groene oases. Lumpini Park is een perfecte plek om te ontspannen. Je maakt er een wandeling of je kunt er een boottochtje maken op het meer. Voor een meer traditionele en serene ervaring kun je een bezoek brengen aan de Jim Thompson House. Dit is een prachtige tuin en museum gewijd aan de beroemde Amerikaanse zakenman.
Lange vluchten versus tussenstops: de voor- en nadelen van non-stop vliegen
[ad_1]
Als u het type reiziger bent dat de voorkeur geeft aan een non-stop vlucht, ongeacht de kosten of de duur, dan is dit uw tijdperk. Van de tien langste vluchten ter wereld, duren de twee vluchten van Singapore Airlines tussen Singapore en NYC bijna 19 uur en ruim 9.500 mijl; De vlucht van Air India tussen San Francisco en Bangalore duurt bijna 18 uur. Dit zijn de laatste van wat de afgelopen jaren een gestage stroom superlangeafstandsvluchten is geweest.
Qantas – dat momenteel in 17 uur en 40 minuten van JFK naar Auckland, Nieuw-Zeeland vliegt – heeft plannen om medio 2025 een vlucht van 20 uur tussen Londen en Sydney uit te rollen. Als en wanneer het wordt gelanceerd, zou het de eerste plaats innemen als de langste vlucht.
En het zijn niet alleen internationale vluchten die de afstand afleggen. Hawaiiaanse luchtvaartmaatschappijen voert een non-stopdienst van 11 uur uit tussen Boston en Honolulu, een vlucht van 8.000 kilometer die de langste in de Verenigde Staten is.
Maar terwijl sommige reizigers de trend van ultralange non-stopvluchten toejuichen, denken anderen dat vele uren simpelweg te veel tijd zijn om in één vliegtuig door te brengen.
De voordelen van superlangeafstandsvluchten
Voor veel jetsetters geldt: hoe directer, hoe beter, zelfs als dat betekent dat je meerdere uren op één vlucht moet doorbrengen.
“Ik zal altijd kiezen voor een superlangeafstandsvlucht in plaats van een tussenstop”, zegt auteur en professor Michael Meyer, die regelmatig tussen de Verenigde Staten en Azië reist om lezingen te geven over zijn non-fictietrilogie over China. Hij zei dat zijn grootste probleem met tussenstops is dat ze het risico op gemiste vluchten vergroten en verdere vertragingen kunnen veroorzaken op een toch al zeer lange reis.
Meyer loopt ook marathons, en hij zei dat dezelfde mentaliteit geldt voor superlangeafstandsvluchten. “Verdeel de reis mentaal in vieren. Ik lees een boek dat ik de eerste vier of vijf uur heb bewaard, neem dan een Advil PM en slaap vier of vijf uur, kijk dan het volgende kwartaal twee films en ga dan weer lezen, ‘zei hij. Meyer, eraan toevoegend dat deze aanpak ervoor zorgt dat het veel meer aanvoelt als een ontspannen reis dan als een eindeloze strijd.

Met dank aan Singapore Airlines
Nicola Farinetti, voorzitter van de raad van bestuur van Eataly, zei dat hij, ongeacht de afstand of duur van de vlucht, altijd de voorkeur geeft aan rechtstreeks vliegen, omdat dit minder stressvol voor hem is en het hem helpt zijn schema te behouden.
De in Singapore gevestigde tv-manager Alysha Chopra reist vaak naar Sydney, de Verenigde Staten en Europa, en ze groeide op in Sydney, dus uren in het vliegtuig is haar geen onbekende. Toch geeft ze de voorkeur aan minder en langere vluchten. “Langeafstandsvluchten zijn vermoeiend,” zegt Chopra, “maar ik kom er liever eerder dan dat ik ergens moet stoppen.”
Waarom lange afstanden niet voor iedereen zijn weggelegd
Hoewel weinigen het gemak van een enkele, langere vlucht zouden betwisten, zijn er enkele gezondheidsproblemen waarmee rekening moet worden gehouden, aldus Sheryl Hill, oprichter van Depart Smart, een organisatie die pleit voor reisveiligheid en nu eigendom is van AIG.
“Vluchten brengen over het algemeen gezondheidsrisico’s met zich mee. Vliegen op grote hoogte [there is] dunnere zuurstof, meer luchtdruk en minder luchtvochtigheid”, aldus Hill. “De kans dat je tijdens een vlucht ziek wordt, is groter. Het opbouwen van je immuunsysteem met lichaamsbeweging, rust en vitamines is dus een goede verdediging.’
Ze raadde langeafstandsreizigers aan hun griepprikken te halen en deze zelf mee te nemen [reusable] waterflessen aan boord en gebruik royaal desinfecterende doekjes en handdesinfecterend middel.
“We denken allemaal dat lange directe vluchten het beste zijn, maar misschien zijn ze niet het beste voor jou”, zei Hill, waarbij hij opmerkte dat mensen die risico lopen op bloedstolsels of met bepaalde medische aandoeningen misschien kortere vluchtopties moeten overwegen.
Anderen gaven dat toe waar dat ze in het vliegtuig zitten, maakt een groot verschil in de vraag of ze een marathonervaring tijdens de vlucht kunnen doorstaan.
“Ik ga alleen een superlange afstand ondernemen als ik voorin het vliegtuig zit, waar het mogelijk is om uit te strekken en rond te lopen”, zegt George Morgan-Grenville, de oprichter en CEO van luxe reisorganisatie Red Savannah, verwijzend naar zakelijk of eerste klas reizen. Wanneer hij een langere afstand aflegt in de economy class, zegt Morgan-Grenville dat hij er de voorkeur aan geeft de reis te onderbreken, een nacht op de grond door te brengen, behoorlijk te sporten en dan verder te gaan. Opgemerkt moet worden dat Singapore Airlines op haar non-stop superlangeafstandsvluchten geen reguliere economy class heeft, maar alleen premium.
Sangeeta Sadarangani, oprichter en CEO van het in Londen gevestigde Crossing Travel, heeft familie, klanten en werknemers over de hele wereld en reist zelf regelmatig lange afstanden. Ze zei dat ze bijna altijd een vlucht met een tussenstop zal kiezen, zodat ze haar benen kan strekken, kan bellen en e-mails kan checken, en een gezondere maaltijd en een mooier toilet kan hebben dan aan boord.

Met dank aan Singapore Airlines
De luchtvaartmaatschappijen die lange vluchten comfortabeler maken
Hoewel sommige vliegers misschien nooit het idee van ogenschijnlijk eindeloze vluchten zullen aanvaarden, hebben Singapore Airlines en andere langeafstandsmaatschappijen talloze inspanningen gedaan en blijven dit doen om ervoor te zorgen dat deze langere uitstapjes zo comfortabel mogelijk zijn, van verlichting om jetlag te verminderen tot voedzamer eten dat aan boord wordt geserveerd.
De vluchten van Singapore Airlines over een afstand van 15.000 kilometer tussen JFK en Newark en Singapore vinden plaats op de Airbus A350-900ULR’s met ultralange afstand, die hogere plafonds en grotere ramen hebben dan andere Airbus-vliegtuigen, een extra brede carrosserie en verlichting die is ontworpen om de luchtvervuiling te verminderen. jetlag. De binnencabines worden onder druk gezet naar een lagere hoogte (6.000 voet versus 8.000 voet), en een HEPA-luchtstroombeheersysteem vervangt de cabinelucht elke twee minuten.
Singapore Airlines is een partnerschap aangegaan met het wellnessmerk Golden Door om op voeding en hydratatie gerichte menu’s te ontwikkelen, evenals begeleide rekoefeningen waartoe passagiers toegang kunnen krijgen via de entertainmentsystemen in hun stoelen, beschikbaar op de langeafstandsvluchten van de luchtvaartmaatschappij.
De superlangeafstandsvluchten die United en Qantas aanbieden, worden uitgevoerd door Boeing 787-9 Dreamliners, vliegtuigen met de meest geavanceerde ventilatiesystemen van Boeing en grotere ramen dan de A350 van Airbus; ze hebben ook hutten die op een lagere hoogte onder druk staan.
De toekomst van ‘s werelds langste vluchten
“De echte focus van deze vluchten ligt op een combinatie van enige besparing in vliegtijd en gemak”, zegt John Grant, partner van de luchtvaartadviesgroep MIDAS Aviation, en legt uit waarom we een stijging hebben gezien in deze langeafstandsvluchten.
Maar, zo voegde hij eraan toe, “die meer dan veertien uur durende sectorlengte stelt zowel de servicevereisten van passagiers als de creativiteit van de diensten aan boord van luchtvaartmaatschappijen op de proef.”
Houd van ze of haat ze, de kans is groot dat we in de nabije toekomst nog een paar superlangeafstandsvluchten zullen zien verschijnen, niet in de laatste plaats vanwege de vooruitgang in de vliegtuigtechnologie die deze epische reizen mogelijk maakt.
Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd in 2018 en voor het laatst bijgewerkt op 5 juli 2024, met actuele informatie.
[ad_2]
Air France tilt de lounge-ervaring naar nieuwe hoogten bij Charles de Gaulle
[ad_1]
Vorig jaar introduceerde Air France een chique nieuwe business class op zijn nieuwe Boeing 777-300’s, met platliggende stoelen, 4K high-definition schermen en door de sommelier geselecteerde wijn. Dit jaar blijft de Franse nationale luchtvaartmaatschappij investeren in zijn premium service, waarbij hij de lat nog hoger legt met nieuwe upgrades voor zijn gevierde eersteklas product, La Première.
De verbeteringen beginnen met de luchthavenervaring op de hubluchthaven van Air France, met de opening van een nieuwe, ultra-exclusieve La Première-inchecklobby, speciale veiligheidscontroles en privéloungeruimte op de internationale luchthaven Parijs Charles de Gaulle (CDG), die in juli zou moeten debuteren, vlak voor de Olympische en Paralympische Zomerspelen van 2024.
Later dit jaar zal Air France een nieuwe La Première-cabine uitrollen, met de nieuwe eersteklas stoelen die naar verwachting de langste ter wereld zullen zijn.
Hier is alles wat we weten over de upgrades die in 2024 naar La Première komen.
Een exclusieve luchthavenervaring
In een poging om de privacy van de eersteklas reizigers van Air France te verbeteren, kunnen La Première-passagiers die vanaf CDG vertrekken vanaf juli een speciale lobby gebruiken voor privé inchecken. Van daaruit worden de gasten door een geheime gang naar hun eigen privéveiligheidscontrole gebracht voordat ze naar de lounge worden begeleid.
Terwijl de 10.000 vierkante meter grote lounge – met zijn menu en wijnen samengesteld door de beroemde Franse chef-kok Alain Ducasse (wiens gelijknamige restaurant drie Michelin-sterren heeft), doucheruimtes en gratis spabehandelingen van 30 minuten van het Franse huidverzorgingsmerk Sisley – niet Niet nieuw zijn de check-in aan de landzijde en drie exclusieve suites van 50 vierkante meter grenzend aan de lounge. En de suites zijn overdreven.
Elk van de privéruimtes omvat een woonruimte, een slaapkamer en een buitenterras, evenals een speciale butler. Volgens Air France zijn de suites verschillend van elkaar ingericht, maar hebben ze allemaal verse bloemen, luxe beddengoed en unieke kunstwerken van Franse kunstenaars. Passagiers kunnen ook verzoeken om twee suites naast elkaar te plaatsen.
Het is vermeldenswaard dat de La Première-suites niet zijn inbegrepen in de eersteklastarieven; ze moeten vooraf worden gereserveerd en de prijs voor het boeken van een van de suites begint bij € 800 (US$ 865, gebaseerd op de huidige gesprekstarieven).

Met dank aan Air France
Nieuwe eersteklas hutten
De incheckruimte en de gastensuites van La Première zijn nog maar het begin. Vanaf ergens in de winter van 2024 zal de nieuwe eersteklas cabine van Air France, La Première, debuteren met stoelen met de langste configuratie op de markt; we hebben het over vijf ramen voor elke passagier.
Op dat moment zullen er in elke cabine slechts drie eersteklas stoelen zijn, en elke stoel zal beschikken over een volledig vlak bed, een bank en een extra stoel.
Nieuwe conciërgediensten voor iedereen
Ongeacht welke serviceklasse u heeft geboekt, vanaf deze week biedt Air France nieuwe conciërgediensten aan bij CDG voor vervoer van, via en naar de luchthaven. Voor € 400 (US$ 432 gebaseerd op de huidige wisselkoersen) kan een Air France-passagier bijvoorbeeld een transfer naar de luchthaven boeken (binnen 40 kilometer van de luchthaven) en bij aankomst worden begroet door een conciërge. Van daaruit brengt een portier de bagage naar een speciale incheckbalie en begeleidt de reiziger naar de lounge (als de reiziger toegang heeft) of naar de boardinggate.
Er is ook de mogelijkheid om de conciërgeservice te boeken voor uw aankomst op CDG, inclusief een conciërge die reizigers bij de deur van het vliegtuig opwacht en hen via de prioriteitsbanen door de luchthaven begeleidt, helpt bij het ophalen van de bagage en ze voor een korte tijd naar een voertuig brengt. privétransfer naar Parijs (ook binnen 40 km van de luchthaven). Deze service kost ook € 400 voor één persoon, € 450 voor twee, € 500 voor drie en € 550 voor vier reizigers (dezelfde kosten voor meerdere reizigers gelden voor de conciërgediensten bij aankomst op de luchthaven).
Deze nieuwe conciërgediensten bij CDG zijn beschikbaar voor alle Air France-vluchten en codeshare-vluchten met partnerluchtvaartmaatschappijen. De diensten kunnen tot 18 uur vóór vertrek online of telefonisch worden geboekt.
[ad_2]